hirdetés

Megjelent a Hungary Card 2018-as kiadása

Az előző évekhez hasonlóan mintegy 1.000 elfogadóhelyen biztosít 10-100% mértékű kedvezményeket a két változatban (Basic és Plus) megjelenő Magyar Turizmus Kártya.

hirdetés

Megjelent a Hungary Card 2018. évi kiadása, amely ismét újdonságokkal várja a belföldi turizmus kedvelőit- újságolta örömmel Gál Gábor, Hotelinfo Kft. ügyvezetője. 

A félárú vonat- és buszjegyek, vidéki nagyvárosi közlekedés, a budapesti és vidéki fürdőbelépők és az autópálya matrica mellett továbbra is ingyenes a belépés több tucat múzeumba.

A szolgáltatók által biztosított kedvezményekről bővebb információ a közel 200 oldalas katalógusban, a honlapon, a facebookon és az okostelefonos applikációban található.

Az új kártya kibocsátását, a szelvényfüzetek és az elektronikus kedvezmények összeállítását egész éves szervezői munka előzi meg. Ennek eredményeként idén is számos új partner csatlakozott, többek között a Csodák Palotája, a Miniversum, a Sugár Bowling, a szolnoki Reptár és a Sörárium.

A kártya fejlesztői egész évben várják kedvezményadó partnerek csatlakozását. Az azonnali facebook és hírlevél megjelenés mellett nagyobb kedvezmény biztosítása esetén egy újabb elektronikus szelvény bármikor felkerülhet a honlapra, amely minden kártyatulajdonos számára azonnal, már év közben elérhetővé válik.

Az értékesítés technikájában is fejlődik, alakul a kártya. Egyre népszerűbb a dolgozók számára adott „csekély értékű ajándék”. Azoknál a cégeknél, ahol van SZÉP kártya , ott azért, mert 40-50%-kal növeli annak vásárlóértékét, ahol pedig nincs, ott azért, mert ár/érték arányban ennél jobbat nemigen találnak a kedvezményes adózású palettán.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai