hirdetés

Nagyszabású partnerparti a Párisi Udvar Hotel Budapestben

Közel száz üzleti partner vett részt az eseményen, amelyet a Párisi Udvar passzázsában tartottak.

hirdetés
Az estét élőzene kísérte, a lenyűgöző falatokról a Párisi Passage Café & Brasserie csapata gondoskodott, és az ÉTOILE Champagne Bar is képviseltette magát egy hatliteres, nagyméretű champagne palackkal.
 
Árvay Zsófia köszönti a meghívottakat
Árvay Zsófia köszönti a meghívottakat
 
 
Árvay Zsófia, a szálloda értékesítési igazgatója beszámolt az elmúlt három év eredményeiről és mérföldköveiről, valamint köszönetet mondott a partnereknek a számtalan sikeres együttműködésért. Kiemelte, hogy a Párisi Udvar Hotel Budapest a Hyatt szállodalánc The Unbound Collection szállodáinak vendégelégedettségi világrangsorában előkelő helyet foglal el és céljuk, hogy megszerezzék az első helyet.  
 
A szállodalánc az eseményen együttműködött a Sharity mobilalkalmazással, amely a transzparens, innovatív adakozásra kínál megoldást. A résztvevők az applikáció segítségével szavazáson vettek részt, ahol eldönthették, hogy három jótékonysági kampány és szervezet közül kinek adományozzon a Párisi Udvar Hotel Budapest.
 
(forrás: Mellow Mood / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk