hirdetés

Négy- és ötcsillagos szállodát építenének Balatonfűzfőn

Hamarosan befejeződik Balatonfűzfő két strandjának megújítása. A későbbiekben bicikliutat alakítanának ki, illetve négy- és ötcsillagos szálloda építésére keresnek befeketetőt. 

hirdetés

Balatonfűzfőn az idén rekordbevételt értek el a strandok, 28%-kal nőtt az eladott belépők száma az egy évvel korábbihoz képest - értesült a Balatontipp.hu.

Ezzel szemben a szállásadók által befizetett idegenforgalmi adó összege csökkent. Marton Béla polgármester szerint a szállásadók a valósnak kevesebb bevételt vallottak be. A település ifa-bevételei jelentősen nőhetnének, ha nőhetne a kereskedelmi szálláshelyek száma. Ennek érdekében az önkormányzat készíttetett egy tanulmánytervet arról, hogyan lehetne megépíteni egy négy-, illetve öt csillagos szállodát a gyártelepi sportpályák és a Balaton Uszoda közötti területre. A tervek szerint az ötcsillagos részben 40, a négycsillagosban 50 szoba lenne. A szálloda lépcsőzetes, több szint eltolásával kialakított épülete az uszodához hasonlóan belesimulna a tájba. A szintek kinyúló részeinek tetején zöld területeket alakítanának ki.

A gyártelepi sportpályák és a Balatoni Uszoda között helyezkedne el az új szálloda
A gyártelepi sportpályák és a Balatoni Uszoda között helyezkedne el az új szálloda

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk