hirdetés
hirdetés

Új takarítási protokoll májustól az Airbnb-s lakásokban

Az Airbnb mostantól előírja, hogyan kell másképp kitakarítani a lakást miután a vendég távozik, és mielőtt jön a következő

hirdetés

A koronavírus-járvány miatt a lakáskiadással foglalkozó Airbnb teljes piaca is összeomlott. A járvány utáni időszakra készülve, és a vendégek bizalmának növelése érdekében a cég új takarítási protokollt vezet be, és a két kiadás közötti időszakot is szabályozza, írja az index hírportál a usatoday.com cikke nyomán.

Az Airbnb ezzel kapcsolatos közleményében azt írta, negyvenoldalas dokumentumot készítettek, amelyben részletesen taglalják a különböző helyiségek takarítási módszereit és tisztasági sztenderdjeit. Azt is felsorolják, hogy milyen vegyszereket, módszereket és védőeszközöket ajánlatos használni a takarításhoz. 

A protokoll előírja, hogy két bérbeadás között legalább 24 órának kell eltelnie, így az életben maradt vírusok nagy része is elpusztulhat. De a lakáskiadóknak arra is lehetőségük lesz, hogy 72 órára blokkolják a következő foglalást, így még nagyobb esélye van a vírusok elpusztulásának. Az új protokoll jövő hónap elején léphet életbe.

Chris Lehane, a cég alelnöke közölte, hogy egy felmérés alapján jutottak arra, hogy a vendégeknek kiemelten fontosságú a tisztaság, és szerették pontosan tudni, hogy mit csinálnak ennek érdekben a bérbeadók. 

 

(forrás: usatoday.com / index)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai