hirdetés

Sharing economy - kit érint?

Mi az a sharing economy? És vajon mennyiben befolyásolja a hazai szállodások és éttermesek üzleti életét? Ez lesz a májusi Business Klub központi témája. Színhelye pedig minden szempontból exkluzív és egyedi: ezúttal a napokban nyíló pesti, belvárosi házba – a Prestige Hotel Budapestbe látogatunk el, ahol az első Michelin csillagos étterem a Costes "testvére", a Costes Downtown is helyet kapott.

hirdetés

Kiemelt témánk ezúttal olyan szálláshelyek, vendéglátói és pénzügyi szolgáltatások bemutatása, amelyet a sharing economy, azaz a közösségi gazdaság elve mozgat: a források, eszközök megosztására épül, lehetővé téve a felhasználónak, hogy csak akkor használja, amikor épp szüksége van rá. Jellemző még erre a modellre, hogy a felhasználókat és a bérbe adókat internetes piacterek kötik össze, és nem lehet nem tudomásul venni az ilyen jellegű szolgáltatásokat, mert viharos gyorsasággal terjednek szerte a világon.

Részletes program:

  • Mekkora szeletet hasít ki a hazai szállodák piacáról az airbnb és társai?
    Intenes Mária Éva airbnb tanácsadó, blogger, ingatlankiadásokokosan.hu
  •  Új technológiai megoldás a szállodai piacon való előny megszerzése érdekében.
    Szenyán Zoltán ügyvezető, Országos Egészségfejlesztő Kft.
  • A Netpincér sztori, és minden, ami a netes ételrendelésről ma tudható.
    Perger Péter, Netpincér alapító, OpenGastro tulajdonos
  •  A minőség mindig meghatározó!
    Nagyné Miske Margit ügyvezető, Naturtex Kft.
  • Fizetési szokásai alapján ismerhető meg a vendég. Főleg, ha bármi mással fizet, ami nem készpénz.
    Bíró Tamás, SenseNet tulajdonos, ügyvezető
  • Újonnan megvalósult projekt a Bevlo palettáján: Prestige Hotel Budapest
    Sáfrány Csilla és Vörös Virág belső építészek, Bevlo Projekt

 

Időpont: 2015. május 18. (hétfő) 11.00-14.30 óráig

Helyszín: Prestige Hotel Budapest 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 5.

Program:

10.30-11.00 regisztráció
11.00-13.00 szakmai előadások – közben különleges kávészünet a Progast jóvoltából
13.00-14.30 üzleti fogadás a Costes Downtown Bisztróban, a Villányi pálinka-manufaktúra top tételeivel és a Gottwald Borászat kínálatával

Jöjjön el, hogy...

  • különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
  • egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
  • személyes kapcsolatokat építhessen egy exkluzív klub tagja legyen

Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

Jelentkezés:
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015 május 13-ig (faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre) várjuk.
Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni!

Rendezvényünkre kizárólag a szállodai- és vendéglátóipari szegmens képviselőit várjuk!


A jelentkezési lapot innen töltheti le.

Kapcsolat:
Kovács Anikó projekt asszisztens
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
telefonszám: +3614304568

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai