hirdetés
hirdetés

Afrika a HUNGEXPO-n

Leg, leg, leg: Minden eddiginél nagyobb alapterületen, minden eddiginél interaktívabb látogatói programokkal tarkított Afrika Expo vasárnap is az Utazás kiállításon.

hirdetés

Az Afrika Expo máig Közép-Kelet Európa egyetlen, első, ezáltal legexkluzívabb négy napos nemzetközi Afrika tematikus fóruma. A rendezvény sikere 2011 óta, immáron nyolc éve töretlen, ez idáig 295 ezer látogató volt kíváncsi a 26 afrikai ország képviseletében részt vevő 158 cégre, szervezetre.

A 2019-es expó a szokásos színes, fergeteges hangulata mellett Ethiopian Airlines Afrika színpadot, rengeteg interakciós élményt, nívós szakmai programot, szenegáli mozibuszt, a kisebbeknek afrikai játszósarkot ígér. De ha valaki arra kiváncsi, hogyan fonják Afrikában a kosarat, fűzik a gyöngyöt, készítenek tökhélyedényből szuvenírtárgyakat, vagy arra, hogy melyek a legfontosabb afrikai étel alapanyagok, hogyan kell divatosan megkötni a színes fejkendőt, vagy milyen íze van az édesburgonyás brownie-nak, az is megtalálja a számításait.

Mindemellett pedig bárki, aki az expo ideje alatt jelentkezik az Utazz Afrikába Utazási Iroda bármely 2019-es afrikai csoportos útjára, 20 ezer forint kedvezményt kap a részvétel díjból.

Az Utazás Kiállítás külföldi díszvendége, Algéria is nyereményjátékkal készül. Minden érvényes jeggyel - amely egyébként az összes egyidejű rendezvényre, így a Boat Show-ra, a Karaván Szalonra és a 8. Járatlan Utakon Fesztiválra is felhasználható- akár 5 napos algériai utazás is nyerhető!

l
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai