hirdetés
hirdetés

Ajtók a Velencei-tó Kapuján

Nemsokára lesznek ajtók is a tó kapuján, azaz a Velencén jelentős késéssel épülő, igen vitatott projekt épületein - tájékoztatott Velence önkormányzata.

hirdetés

A Velencei-tó Kapuja nevű beruházás építése a szóbeszéddel ellentétben nem állt le, de a kivitelezés jelentős csúszásban van. Csabina Zoltán projektmenedzser tájékoztatása szerint az időzavar az engedélymódosításoknak tudható be.

A szolgáltatóház és a partfal építésének technológiája, valamint a közműtervek átdolgozása miatt ugyanis módosítaniuk kellett az építési engedélyeket, ezek az eljárások pedig hosszan elhúzódtak, hátráltatva az intenzív munkát.

A szakhatósági egyeztetések nyomán felmerült problémákat azonban már sikerült orvosolni, a különböző szerződések és az alapanyagok rendelkezésre állnak, vagyis most már minden feltétel adott az intenzív folytatáshoz.

Bár az utóbbi egy hónapban lelassult az építkezés, ez idő alatt készült el például az út menti csapadékvíz-elvezetés, a kikötőépület nyílászáróinak beszerelése és vakolása is. A szakemberek jelenleg a homokot terítik szét a strandon és a szolgáltatóház falait építik. A kivitelezés azonban körülbelül három hónapos csúszásba került, így a munkálatok augusztus helyett várhatóan csak októberben fejeződnek be a velencei partszakaszon.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai