hirdetés
hirdetés

Ezek lettek a legjobb konferencia- és wellness-szállodák

Aranynap-díj 2015

Immáron tizenegyedik alkalommal adták át az Aranynap-díjat 2016. március 31-én. Az idei gála helyszíne az ötcsillagos szállodai kategória nyertese, a Budapest Marriott Hotel volt.

hirdetés

A Day Holiday rendezvényszervező cég és partnerei, illetve a Turizmus Trend szaklap olvasói az elmúlt évben legkitartóbban, legeredményesebben dolgozó hazai konferencia- és wellness-szállodákat értékelték és jutalmazták. Ebben az évben hat kategóriában nyerhettek el díjat a legjobb budapesti és vidéki konferencia- és wellness-szállodák. Minden évben bizalmat kap egy frissen nyílt szálloda is: a legígéretesebb 2015-ben megnyitott szálloda kategóriájában a díjat idén a Magyar Turizmus Zrt. képviseletében Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese adta át. Az Aranynap-díj együttműködő szakmai partnere a Magyar Turizmus Zrt.

A rendezvényszervező cég a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, a Turizmus Trend és Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat. A szállodák összehasonlítása szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága, kedvessége, az egész éves kiegyensúlyozott és magas színvonalú teljesítmény.

A rendezvény résztvevőit köszöntötte Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese.

Makkai Réka, sales manager, Amine Zungi szállodaigazgató, Novotel Budapest Danube

2015. év legjobban teljesítő szállodái a Day Holiday, a Turizmus Trend és a vendégek szavazatai alapján:
• Magyarország legjobb háromcsillagos konferenciaszállodája 2015-ben a Hotel Margaréta, Balatonfüred
• Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferenciaszállodája 2015-ben a Novotel Budapest Danube
• Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferenciaszállodája 2015-ben a Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel, Mátraháza
• Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodája 2015-ben a Budapest Marriott Hotel
• Magyarország legígéretesebb 2015-ben megnyitott szállodája a Best Western Plus Lakeside Hotel, Székesfehérvár
• Magyarország legjobb wellnessszállodája 2015-ben a Hunguest Hotel Forrás****superior, Szeged

Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel, Mátraháza. Hoffmann Henrik szállodaigazgató, ügyvezető

A gála résztvevői a Day Holiday új fejlesztéseit, weboldalait is megismerhették. Az újonnan elindult Konferenciakonline.hu oldal a 35 fő alatti rendezvényekhez nyújt segítséget online ajánlatkérő felületével, a Dayholiday. hu oldal szintén a korszellem elvárásainak megfelelő új dizájnnal, okostelefonra optimalizált formában született újjá. Hamarosan a wellness-szállodákat, kiemelt ajánlatokat bemutató Wellnessonline.hu oldal is megújult formában várja majd látogatóit.

A Day Holiday Kft. több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött, nyolc országban, több száz helyszínt összehasonlítva rendezi meg minden évben az Aranynap díjátadó gálát. A rendezvényen a díjnyertes szállodák lehetőséget kaptak arra, hogy szakmai közönség előtt mutatkozzanak be.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is érdekes programok színesítették a gálaműsort: a vendégeket a Compact Disco zenekar szórakoztatta, kreativitásukat és tudásukat pedig interaktív kvízjáték során tehették próbára.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai