hirdetés

Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik a Gellért

A Danubius Hotel Gellért sajátos kocsmavacsoráknak és nagy sörözéseknek ad helyet február 19-21 között, az első téli sörfesztivál alkalmából.

hirdetés

A malátarajongókat szólítja meg az első téli sörfesztivál, melynek szervezői a sörrajongóknak egy olyan zarándokhelyet ígérnek, ahol évente egyszer mindenki kendvenc sörkülönlegességéánek hódolhat, sőt új ízeket is kipróbálhat. Ugyanis idén februártól a Serfőző és a Danubius Hotel Gellért közös szervezésében Magyarország első téli sörfesztiválját, az Indoor Sörfesztivált köszönthetjük a rendezvények sorában.

 Lesz itt sörverseny, sörkóstoló, a sörökhöz illő különleges sörkorcsolyák, a borvacsorák helyett pedig 5 fogásos sörvacsorák, méghozzá Budapest legmenőbb sörkocsmáinak (például az Élesztő, az Importer, a Léhűtő és a Marionett) kínálatában. A vendég séfek sem maradhatnak ki, a vasárnapi Sör brunch-on és Sörvacsorán cseh és magyar séfek együtt készülnek autentikus ételekkel, de lesz interaktív sörkóstolás is, 3-3 féle cseh és magyar csapolt sörrel.

A sörkészítők mellett a Gellért Söröző meghívására Budapest legmenőbb sörkocsmái is prezentálják magukat, legjellemzőbb ételeiket kínálva. Itt lesz az Élesztő, az Importer, a Léhűtő, a Marionett, a Bigfoot Sörfőzde, a Crate Brewery London, és a Brewapest Brewers. A fogásokat a Butcher’s Kitchen séfje, Csonka Zsolt és a házigazda Gellért Söröző séfje, Frideczky András közösen készítik el. A söröket Pandula Richárd, az Élesztő üzletvezetője és a Brewdapest Brewers egyik tagja válogatja - írja a hvg.hu.

(forrás: Vendég&Hotel Online, hvg.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint szükséges az érdekképviseleteknek a mozgáskorlátozott turisták érdekeiért lobbizni?

Kiadónk társoldalai