hirdetés

Még egy szomorú hírrel frissítve

Covid-veszteségek a vendéglátósok köreiből

A hazai vendéglátás, szakácstársadalom ismét szegényebb lett, a koronavírus-járvány tragikus következményeként.

hirdetés
pixabay.com
pixabay.com
A lajosmizsei Tanyacsárda, ill. az Új Tanyacsárda egyik alapítójának és társtulajdonosának, Terenyi Istvánnak temetésének napján még egy ismert hazai vendéglátóstól vettek végső búcsút, akit szintén a covid vitt el.
Kakuk Andrást, a nemesvámosi Vámos Csárda tulajdonosát (édesapja után Kiskakukként ismerték a szakmában) minden erőfeszítés ellenére szintén nem tudták megmenti orvosai, őt Balatonfüreden helyezték végső nyugalomra.
Őket követte a szomorú sorban Kecsedi Gábor, aki a 2010-ben az év csárdájának is megválasztott, Herend és Veszprém között, a 8-as út mentén található Udvarház csárdát vezette.
A szakácstársadalom tagjai közül is elragadott a világjárvány ismét egy hazai jeles képviselőt. Pavlovszki Gábort gyászolják családtagjai, ismerősei, kollégái, aki március utolsó napjaiban vált a vírus áldozatává, temetéséről később intézkednek. 
+ + +
 
Mindannyian a hazai vendéglátás szakma jeles képviselői voltak, részvétünk a gyászoló hozzátartozóknak, ismerősöknek, barátoknak, kollégáknak.
Legyen az eltávozottak számára könnyű a föld.
 
+ + +
 
Mialatt hétfőn feltettük a négy vendéglátósról szóló búcsúsorokat, közben érkezett egy ötödik gyászhír is a Magyar Vendéglátók Iparszövetségétől: Ma távozott az élők sorából egy nagyhírű Mester, szintén a covid-fertőzés következményeként:
 
"Mély fájdalommal, megrendülten tudatjuk, hogy Balogh István barátunk, kollégánk, a Magyar Éttermi Mesterek Klubjának elnöke rövid betegség után április 12-én, hétfőn délután elhunyt.

Szakmájában elhivatott, nagyszerű embert, kiváló szakembert veszítettünk el.

Nyugodj békében, drága Pista!

Magyar Éttermi Mesterek Klubja"

 
(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai