hirdetés
hirdetés

Gyógyfürdő és gyógyszálló besorolást kapott a Martfű Termál SPA

Martfű és a régió életében gyökeres változások történtek. Erről Tomasovszky László, a Martfű Termál SPA Gyógyászati Központ, Uszoda és Gyógyszálló igazgatója tájékoztatta szerkesztőségünket.

hirdetés

Martfű és a régió életében gyökeres változások történtek. Tomasovszky László, a Martfű Termál SPA Gyógyászati Központ, Uszoda és Gyógyszálló igazgatója elmondta, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei ÁNTSZ működési engedélye, illetve az Országos Tisztifőorvosi Hivatal helyszíni szemléje alapján Regionális Jelentőségű Gyógyfürdő minősítést, illetve Gyógyszálló besorolást kaptak. Ezeknek a minősítéseknek alapján, küszöbön áll az OEP támogatású gyógykezelések indítása.

A szálloda vendégei bejelentkezhetnek víz alatti csoportos gyógytornára, iszappakolásra, víz alatti vízsugár masszázsra, medencés gyógyfürdőre, gyógymasszázsra és a 18 év alattiak csoportos gyógyúszására.

A csoportos gyógyúszás lehetősége a térségben hiányt pótol, hiszen kevés lehetőség adott ezekre a gyógyítási formákra és rendkívül sok fiatal szorulna a kezelésre. Az OEP szerződés megkötésének illetve a kezelések időpontjának kezdéséről hamarosan részletes tájékoztatást adnak.

Forrás:martfuspa.hu
Forrás:martfuspa.hu

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai