hirdetés
hirdetés

Jó turisztikai kapcsolat Lendvával

A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel a Nyugat Dunántúlon, a zalai dombok között bújuk meg, a Lenti Gyógy-, Termál- és Élményfürdőtől 5 km-re, az Őrség közelében friss levegőjű, erdei környezetben.

hirdetés

Az eddig 27 szobás és 70 férőhelyes színvonalas wellness szállodában folyamatos újítások vannak.

Horváth István, a szálloda marketing igazgatója elmondta, hogy az 1999-ben megnyílt hotelt bővítik, márciusban kezdődött a munka, amelynek eredményeként 13 szobával és egy száz személy befogadására képes konferenciateremmel bővül a létesítmény. Jövőre pedig még egy élménymedencét terveznek, amelynek szétnyitható ablakai lesznek.

- Ebben a válságos időben nem jellemző, hogy nagyobb fejlesztések történnek, mi úgy gondoltuk, hogy megéri a befektetés, mert ezzel is bővül a kínálat - mondta Horváth István. - Pozitívan kell látnunk a hazai turizmus helyzetét és jövőjét, nem lehet megállni, előre kell haladni. Sokkal több időt kell szánni a marketingmunkára is, a vendégeket ingyenes programokkal kell csalogatni, hogy vonzóvá váljon számukra felkeresni a Gosztola Gyöngyét.


A hotelnek földrajzi fekvése miatt a bővítés és a programajánlatok mellett egyedi ajánlatai is vannak.

Aki Szlovéniába, vagy Horvátországba utazik, megszállhat itt egy szusszanásnyi időre, kis pihenésre, felfrissülésre, wellnessre. Két határ is elérhető innen, Letenye körülbelül 25 kilométerre, Rédics pedig hét kilométerre van a hoteltől. Jellemzően három napos tartózkodásra rendezkednek be a vendégek - mondja Horváth István, aki szerint nyáron 98 százalékos telítettséggel működnek. Kiváló kapcsolatuk van Lendvával, a lendvai turisztikai képviselettel, ennek köszönhetően többen szállnak meg a határ túloldaláról is itt, a határ menti hotelben.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai