hirdetés
hirdetés

Marad alternatíva Debrecenből a Törökországba indulóknak

A Debrecen Airportról is charter járatokat indító, fizetésképtelenné vált Green Holidays Kft. után a Sun & Fun Holidays Utazási iroda maradt az egyetlen, amelyik törökországi charter járatot üzemeltet a vidéki repülőtérről. 

hirdetés

A Debrecen Airportról egyetlen törökországi charter járatot üzemeltető, Sun & Fun Holidays Utazási iroda ügyvezető igazgatója, Tolga Deniz Sariyüce elmondta: mindent elkövetnek, hogy segítsenek a bajba jutott utasoknak. Azoknak is, akik már kiutaztak, és azoknak is, akik már befizették nyaralásukat, de nem tudnak a Green Holidays-el elutazni. 

A tour operator plusz chartereket szeretne forgalomba állítani, így a rendelkezésre álló kapacitás minden bizonnyal elegendő lesz. Dolgoznak rajta, hogy megnyugtató megoldást találjanak minden Debrecen Airportról indulni vágyó utas számára is.

Számukra jó hír, hogy az egész szezonban megbízható partnerként a legjobb ár-érték arányú vakációt biztosítják 2015. óta, kiszolgálva ezzel Kelet-Magyarországról indulókat Törökországba. Idén optimistán nézünk a szezonra és a szezon végéig Magyarországról több mint 25 000 Törökországba készülő utasra számítunk - mondta az ügyvezető. 

A debreceni járat töltöttsége jelen pillanatban 89.8%-os a teljes szezont tekintve.  A Debrecen Airport ideális és rendkívül költséghatékony repülőtér, amely segíti, hogy nem csak a kelet-magyarországi, de a felvidéki, partiumi és kárpátaljai utasoknak is a nyári repülős nyaralásuk kiinduló pontja legyen - tájékoztatott a Debrecen Airport. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai