hirdetés

Öreg kávé nem vén kávé - itt az új trend a Nespressonál

A kor nemesít - már a nemzetközi kávéscég is visszanyúlt az "Öregember nem vénember" jól bevált megállapításhoz, és ez alapján most egy olyan kávéval rukkoltak elő, amelyet érlelt múltja aranyoz be.

hirdetés

 A George Clooney filmsztár arcával jelzett nemzetközi kávéscég (megjegyezzük: Clooney sem éppen a tinikorosztály képviselője) a napokban világpremieren bemutatta első érlelt kávé őrleményét, a Selection Vintage 2014-et.

Most először kínál érlelt kávét a cég, amelynél a csúcsminőségű sajtokhoz, húsokhoz és borokhoz hasonlóan, hosszan tartó, szakavatott érleléssel nyeri el gazdag és telt ízét, hangzott el azon a budapesti bemutatón, amelyet január 12-én tartottak a Király utcai BB'z Barban. Nagy Zsolt kávészakértő azt is elmondta, az új kávékülönlegesség alapanyaga a magasan fekvő kolumbiai felföldeken három évvel ezelőtt szüretelt Arabica (innen a 2014 évszám magyarázata a kávé nevében), amely a gondos érlelést követően elegánsan fás és lágyan gyümölcsös jegyekben gazdag, komplex ízvilágot és bársonyos textúrát mutat.

Az új stílus jegyében fogant kávéőrlemény nemzetközi bemutatójával kapcsolatban Karsten Ranitzsch, a Nespresso kávé részlegének vezetője is bemutatta videón új terméküket a magyarországi premieren: „A SELECTION VINTAGE 2014 bevezetésével az volt a szándékunk, hogy a jól ismert minőséghez egészen újszerű aromát társítsunk. Ezért olyan eszközhöz nyúltunk, amely közismert az élelmiszerek és az italok világában”, hallhattuk a szakembertől.

 

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai