hirdetés

Ősszel nyílhat meg a kastély Turán

Tura a fővárostól nem messze, 50 km-re fekszik a Galga völgyében. Egy 1883-ban neoreneszánsz stílusbanépült kastély van itt, amely idén ősszel fogadhatja első vendégeit. A 19 szobás BOTANIQ Turai Kastély elsődleges profilja az esküvők, céges és egyéni rendezvények lebonyolítása, emellett nagy hangsúlyt fektetnek a gasztronómiai és szállodai funkcióra is.

hirdetés

A kastély a a BDPST Group beruházásának köszönhetően nyeri el új formáját. A 10 hektáros területen magasodó épület mind külső-, mind belsőépítészetében különleges műemléképület, mely a Loire-menti kastélyok hangulatát idézi. 

 

A felújítás során nem csak az épület és a kastélypark műemlékvédelmi helyreállítását tartották szem előtt, de a modernizációra is nagy hangsúlyt fektettek. Így került az épületbe egy annak hangulatába és arculatába illeszkedő lift, valamint modern gépészeti rendszerek, illetve kortárs belsőépítészeti megoldások, de jelenleg épül egy wellness részleg is belső és külső medencével. 

 

A BOTANIQ Turai Kastély új márkaneve és arculata az egyedülálló kastélypark páratlan növényvilágára utal, amely természetes környezetet biztosít a vendégek számára, hogy feltöltődjenek, kikapcsolódjanak” – mondta Csetnegi Zoltán, a BOTANIQ Turai Kastély igazgatója. 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai