hirdetés
hirdetés

Reptéri élménytúra indul Debrecenben

Amint a járvány utáni helyzet lehetővé teszi, és visszatérnek a menetredszerű járatok a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, elindulnak a szervezett reptérlátogatások is.

hirdetés

A Légiközlekedési Kulturális Központ Közhasznú Nonprofit Kft (LKK) lassan nyolc éve szervezi és bonyolítja az egyre népszerűbb reptérlátogatásokat a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A Debrecen International Airport Kft. és a ferihegyi Aeropark repülőmúzeumot üzemeltető LKK között született megállapodás értelmében a reptérlátogatások programját a túra- és autóbuszvezetők a repülőjáratok menetrendjéhez igazítják.

forrás: aeropark.hu

A debreceni reptérlátogatások a tervek szerint a 2021-es év minden hétvégéjén indulnak majd. A háromórás programon részt vevő csoport a futópályával párhuzamos régi betoncsíkról figyelheti az induló és érkező Airbus A320-asokat és Boeing 737-eseket. A látogatók a program során megtudhatják a többi között azt, mi történik a járatok meglehetősen rövid, 30 perces fordulóidejében, hogyan készítenek fel ennyi idő alatt egy 180 férőhelyes repülőgépet a következő útra.A program részeként a látogatók forgalommentes időszakbanó egy rövid időre kiszállhatnak a kivilágított futópályán, majd megnézhetik arégi hangárok egyikét, megismerkedhetnek a repülőtéri tűzoltók munkájával is.

(forrás: aeropark.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai