hirdetés
hirdetés

Sütihotel nyílik Londonban

Süteményhotel nyílik csütörtökön Londonban. A falai hagyományos építőanyagból vannak, de burkolatai és berendezése nagyon édes, a szőnyeg például habcsókból van, 1081 darabból "szőtték".

hirdetés

Ez a világ első olyan szállodája, amelyben a koszt egyúttal a kvártély - és fordítva. Háromemeletes és nyolcszobás a süteményhotel. Van benne Karib-tenger kalózai szoba, amelyben akad ehető gyöngyökkel töltött kincsesláda is, egy másik szobában a Húsvét-szigetek közismert kőszobrainak kétméteres másolata várja a vendégeket csokoládéból mintázva.

A fürdőszoba kádjában cukrozott pattogatott kukoricás fürdőt lehet (v)enni, az ablakkereteket és a falakat kétezer puszedli borítja, 20 kiló mályvacukorból készült füzérek emelik a pompát. A hálószobákban az éjjeliszekrényen ehető könyvek várják a vendéget, a párnák vaníliás piskótából készültek. Összesen 14 művész buzgólkodott a berendezésen és díszítésen, 3000 munkaórát öltek bele - a sütésekkel együtt - és 6 mázsa cukrot.

A hotel cukorbetegeknek nem javallott.

Az egész csoda azonban még csak nem is három, hanem egyetlen napig tart. A szállóval egy édesipari cég reklámozza magát a londoni Sohóban - adta hírül a The Daily Mirror című brit lap.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai