hirdetés
hirdetés

Szingapúrban nyit témaparkot a Universal Studios

A hét végén nyitja meg kapuit a Universal Studios szingapúri „kirendeltsége”. 

hirdetés

A világhírű filmgyár nem kevésbé híres témaparkjának legújabb tagja 25 közkedvelt attrakcióval várja a távol-keleti látogatókat: ott a más Universal parkokban már nagy sikert aratott Shrek, a Múmia visszatér és persze a Pókember is.

A Universal legújabb témaparkjánk megnyitását tegnap San Franciscóban jelentette be Karry Kurzweil. A cég elnöke elmondta: tavaly kiemelkedő évet zártak, hiszen kétszámjegyű növekedést regisztráltak az orlandoi és a hollywoodi Universal témaparkban is. A tavalyi év kirobbanó sikere a Harry Potter világát bemutató attrakció volt – ezt a júniusi nyitást követő 3 hónapban 1 millióan látták - és rekordot döntött az első tíz hónap is: 6 millió Potter rajongó zarándokolt el az orlandói Universal parkba, hogy lássa és élvezze az ifjú varázsló kalandjait.

A hollywoodi kalandpark 2010-es újdonsága a 3D-s King Kong volt. A néhány éve leégett King Kong hullámvsasút helyett megépített videoshow olyan átütő sikert aratott, hogy jövőre egy újabb követi: a Transformers. Ez az ígéretek szerint minden eddigi élményt felülmúl majd, hiszen a most még fejlesztés alatt álló video kaland képminősége felbontásával négyszeresen múlja felül a mai legkorszerűbb 3D-s mozik teljesítményét.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai