hirdetés
hirdetés

Tovább terjeszkedik Európában a Flixbus

Tovább terjeszkedik Európában az idén 20 éves Flixbus, és Portugáliában, és az Egyesült Királyságban alakít ki belföldi hálózatot.

hirdetés

A szolgátató közleménye szerint idén a brit és portugál belföldi járatok mellett a Flixbus további nemzetközi összeköttetéseket is tervez.

A lengyel piacon elért siker miatt a vállalat úgy döntött, hogy tovább terjeszkedik a régióban. Miután 2019-ben Ukrajnában növekedett, a cég készen áll a következő lépésre. 2020-ban a FlixBus Észtországot, Lettországot és Litvániát is összekapcsolja Lengyelországgal. 

 

A FlixBus megkezdi a jegyek értékesítését Franciaország és Marokkó között, az első buszok február 18-án indulnak. 9 marokkói város, így Marrákes, Rabat, Fez, Meknes, Tangiers és Casablanca is közvetlen kapcsolatba kerül 27 francia célállomással.

Az új összeköttetésekkel a vállalat megjelenik Afrikában, így hálózata már négy kontinensre terjed ki, hiszen 2018-ban megjelent az USA-ban, 2019-ben pedig Törökországban. A FlixBus keresi a további növekedés lehetőségét, mivel Dél-Amerikában és Ázsiában is szeretne piacra lépni.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai