hirdetés

Új úti cél a Kartago Tours-nál

Augusztus közepétől új desztinációként az Egyesült Arab Emirátusok is bekerült az utazásszervező árualapjába.

hirdetés

Újabb úti céllal bővült a Kartago Tours nyári kínálata: elkészültek csomagajánlataik az Egyesült Arab Emirátusokra. Az ajánlatok tartalmazzák a repülőjegyet, a transzfert a repülőtér-hotel-repülőtér között, valamint a megadott szállást és ellátást.

A Kartago Tours kínálatában jelenleg az alábbi, 7 éjszakás turnusok foglalhatók: az augusztus 13-20-i, az augusztus 19-26-i, augusztus 26 - szeptember 2-i, valamint az október 27 - november 3-i időszakra.

A csomagajánlatokban olyan szállodák közül lehet választani, mint a Bin Majid Beach Hotel 4* (Ras Al Khaimah), a Bin Majid Beach Resort 4* (Ras Al Khaimah), az Acacia 4* (Ras Al Khaimah) és a Kempinski Ajman 5* (Ajman), all inclusive vagy félpanziós ellátással. Az utasok az Emirates légitársasággal utazhatnak.

Tavaly óta magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes magánútlevéllel, előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe. A belépéskor díjmentesen kiállított vízum 30 napos tartózkodást tesz lehetővé. Fontos megjegyezni, hogy izraeli pecsét nem lehet az Egyesült Arab Emirátusokba utazó útlevelében.

Kempinski Ajman
Kempinski Ajman

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai