hirdetés

„Igazgatói reggeli” Hajdúszoboszlón

Június 27-én a Hunguest Hotel Aqua-Sol volt a helyszíne az első hajdúszoboszlói "Igazgatói reggelinek”, melyen az MSZÉSZ kezdeményezésére és a Hajdúszoboszlói Önkormányzat meghívására a helyi turizmus meghatározó szereplői gyűltek össze.

hirdetés

Az összejövetelen Kovács Tamás, a Hunguest Hotel Aqua-Sol igazgató-helyettese, az MSZÉSZ Keleti régiójának régióvezető-helyettese látta vendégül a hajdúszoboszlói szállodák megjelent tulajdonosait és igazgatóit.

Az eseményen meghívott vendégként vett részt Könnyid László, az MSZÉSZ elnöke, Dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló város polgármestere, valamint Czeglédi Gyula, a HungarospaZrt. vezérigazgatója.

Dr. Sóvágó László és Czeglédi Gyula beszámoltak a városi fejlesztésekről, mely téma a szakma megjelent képviselői körében párbeszédet indított. Könnyid László tájékoztatta a kollégákat az MSZÉSZ aktuális tevékenységéről, a Hotelstars minősítő rendszer aktualitásairól, valamint a jövőben várható pályázati forrásokról.

Egyetértés körvonalazódott a felek között a tekintetben, hogy a legfontosabb célkitűzések a munkaerővándorlás kezelése és az átlagárak növelése. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai