hirdetés

A borturizmus legjobbjai között szerepel a Tasting Table Budapest

A rangos nemzetközi Drinks Business Award szakmai díjra jelölték a Tasting Table Budapest-et. A független kóstolópince és borszaküzlet "A bor- és párlat-turizmus fejlesztése területén elért kiemelkedő teljesítményért” került fel a szűkített listára. A díjazottakat a London Wine Fair nemzetközi szakkiállításon hirdetik ki május 4-én.

hirdetés

Az évente kiosztott Drinks Business Awards egy tekintélyes, szakmailag mérvadó, nemzetközileg is elismert díjjá nőtte ki magát a bor- és szeszesital-iparágon belül. A brit Drinks Business piacvezető szeszesital-ipari szaklap 14 éve értékeli és díjazza a világ legjobb szeszes-ital vállalkozásait a kiskereskedelmi kategóriától az importőrökön, a logisztikán, a formatervezésen át a marketingig.

“A Drinks Business Awardot azért hoztuk létre, hogy így ismerjük el és jutalmazzuk a nemzetközi szeszesital-iparág legkiemelkedőbben teljesítő szereplőit” írja a lap. “A győztesek listáját minden évben a London Wine Fair nemzetközi borkiállításon hozzuk nyilvánosságra, ezzel nyújtva lehetőséget ezeknek a kiemelkedő vállalkozásoknak és személyeknek hogy megbecsült szakmai körökben, az iparág legbefolyásosabb képviselői előtt részesülhessenek szakmai elismerésben.” A Tasting Table nagyszerű társaságban, a Douro Boys, a Sula Vineyards és a Balbo Wines mellett várja a döntést a borturizmus kategória egyéb döntösőei között.  

„Megtisztelő hogy egy ilyen rangos díj jelöltjei között szerepelhetünk, és hogy a boripar kiemelkedő szereplői mellett említenek minket” - mondta Bánfalvi Gábor, a Tasting Table egyik alapítója és társtulajdonosa. „Valóban érdemes vendégeink számára magas szintű szolgáltatásokat és boros élményeket biztosítani, megismertetni a magyar bort a megannyi idelátogató utazóval. Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar bornak jóhírét vihetjük a nagyvilágban, és hogy megmutathatjuk hogy Magyarország mennyi értékkel rendelkezik.”

Fotó: Perényi Zoltán / Budapest Local
Fotó: Perényi Zoltán / Budapest Local

A 2014-ben megnyílt Tasting Table Budapest egy sokoldalú borszaküzlet / kóstolópince / rendezvényterem / oktatási központ / online webshop (mely hamarosan elérhető!). Kínálatában majdnem 200 kiváló magyar és közép-európai bor szerepel, többek között egy terjedelmes – régi és ritka aszúkból álló – Tokaji gyűjtemény is. A Palotanegyedben, a Bródy Sándor u. 9. alatt található Tasting Table-t olyan kiadványokban ajánlották már, mint a The New York Times, a Saveur és a Vogue. Ami valóban megkülönbözteti az egyéb, minőségi magyar borokat felszolgáló helyektől, az a vendégek részére történő információ-átadás, a magyar borokra vonatkozó képzés.

A Tasting Table rendszeresen szervez borkóstoló előadásokat (angol nyelven), és két hetente tartott Thursdays @The Tasting Table rendezvénysorozatán olyan neves borász vendégek is részt vettek előadóként, mint Prácser Hajni, Samuel Tinon, Erhard Heumann és Michael Liszkay. A TripAdvisoron mindig kiválóan értékelt Tasting Table rövid idő alatt vált a Budapestre látogató, magyar bor iránt érdeklődő turisták elsőrendű célpontjává. Szintén a Tasting Table társtulajdonosai, Bánfalvi Gábor és Carolyn állnak a gasztro- és bortúrákat szervező Taste Hungary mögött is, mely a Drinks Business Award 2014-es nyertese volt borturizmus kategóriában.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai