hirdetés

Ez igen! Példaértékű a sasvári kastélyhotel menedzsmentje

Miközben a turizmus, szállodaipar és vendéglátás területén a vezetők leginkább munkavállóiktól szabadulnak meg  - a parádsasváriak nem akármilyen áldozatot hoznak házuk dolgozóinak megmentése érdekében.

hirdetés

 

Erről Facebook-oldalukon vendégeiknek és - hozzátehetjük, szép példaként - az ágazat szereplőinek ill. az egészségügyben dolgozóknak is címezve, a következőt írták: (szó szerint közöljük, mert eddig sehonnan nem érkezett információ, hasonlóan önzetlen felajánlásról - a szerk.)

Kedves vendégeink, kollégáink, barátaink!

Ezekben a pillanatokban mit is tehetnénk, mint hogy előre menekülünk! Rengeteg hotel dolgozóinak a napokban tömegesen mondtak fel - valahol érthető módon - a munkáltatók. Mi ezt el szeretnénk kerülni és továbbra is példaértékű és közkedvelt munkahelyként üzemelnénk tovább. A túlélésre játszunk közös teherviseléssel, melyhez tulajdonosok, vezetők, dolgozók és a vendégek segítségére is szükségünk van, hogy amikor újra beindul a belföldi turizmus, akkor is ugyanezzel a lelkes és profi csapattal tudjuk Önöket fogadni.

A miniszterelnöki bejelentéssel kapcsolatban, egy minimális segítséget kaptunk mi, szállodások, de ez még önmagában sajnos nem elég számunkra. Így kidolgoztunk egy programot, hogy Kastélyunk dolgozóira és Kastélyunk állapotára továbbra is meglegyen a kellő anyagi forrásunk.

❗️május 31-ig minden itt lakó vendég számára 2 fogásos ebédet biztosítunk INGYENESEN!

❗️ha teheti, ne mondja le foglalását, amennyiben most nem kíván hozzánk jönni, kérjük csak FOGLALJA ÁT pihenésének időpontját!

❗️Ingyenes lemondásának visszatérítését érkezéstől számított 5 napról 2-re CSÖKKENTJÜK, hogy minél tovább tudjon tervezni már lefoglalt időpontjával

❗️A megvásárolt utalványok árát vissza ugyan nem tudjuk téríteni, de lejáratát 3 hónappal MEGHOSSZABBÍTJUK ❗️egy EXKLUZÍV UTALVÁNYT fogunk meghirdetni, egy éves lejárattal. 2 utalvány vásárlása esetén, mi 3-at adunk vendégünknek, amivel 1 dolgozó 1 havi béréhez járulnának hozzá megközelítőleg

❗️igazgatói és vezetői fizetésünkről a válság teljes ideje alatt LEMONDUNK

❗️minden egészségügyi dolgozót, aki részt vett a járvány alatt a segítségben, FÉLÁRON fogadunk egész évben, minden csomagunk esetén!

❗️fokozottan figyelük kollégáink és vendégeink EGÉSZSÉGÉRE!

❗️Amíg tehetjük és egyéb intézkedést nem hoznak, továbbra is VÁRJUK sok szeretettel kedves vendégeinket!

Köszönöm figyelmüket! Szélessy András Szállodaigazgató

hu.wikipedia.org
hu.wikipedia.org

(forrás: Facebook / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai