hirdetés

Madonna feni a fogát Diana hercegnő kedvenc nyaralójára

Az egykori walesi hercegnő egész nyarakat töltött a Mallorca szigetén fekvő hatalmas villában, amit most nem kevesebb, mint 30 millió fontért bocsátanak áruba. A húzós összeg ellenére akadnak potenciális vevők. Többek között Madonna. 

hirdetés

Diana Károly herceggel való házasságkötése előtt járt gyakran a Mallorcan Castle nevű villába, amelyhez egy 30 méteres jacht és saját bejáratú, természetes barlangrendszer is tartozik. 

Daily Mail
Daily Mail

Az 1400 méteres ingatlanban található egyebek mellett szauna, edzőterem, lounge és billiárd szoba is. A 6000 négyzetméteres alapterületen úszómedence, vendégházak és egy hatalmas kert is csábítja a potenciális vevőket. 

Daily Mail
Daily Mail

Puerto de Andratx kerületben az átlagos négyzetméter ár 21500 angol font körül mozog, így nem véletlen a Mallorcan Castle 30 millió fontos kikiáltási ára.

Tumblr
Tumblr

 Ez azonban meg sem kottyan Madonnának, hiszen 2013-ban a Forbes magazin listája szerint ő volt a legtöbbet kereső híresség 125 milló dollárral. Az énekesnő annak ellenére lelkes az ingatlanvásárlással kapcsolatban, hogy személyesen még nem látta a spanyol luxusvillát. 

Daily Mail
Daily Mail

 

(forrás: Daily Mail)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai