hirdetés

Már lehet nevezni a Gastro&Hotel Design Award-ra!

Július 5-ig adja be pályázatát a hazai Horeca szektor legnívósabb  design versenyére! A Gastro&Hotel Design Award idén a megújult Pont itt szakmai magazin (korábban Turizmus & Vendég) égisze alatt zajlik.

hirdetés

Szeretné, ha a vendéglátóhelye a legjobbak közt tündökölne? Ha egy nemzetközi, szakmai zsűri mondana véleményt az Önt érintő kérdésekben? Akkor ez a verseny Önnek szól! (Ha kíváncsi a tavalyi díjazottakra ide kattinvta eléri a teljes listát

Ez a verseny Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szintű megmérettetés, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai, sőt, eddig meg nem valósított terveket is benyújthatnak a pályázók. Ugyanazon vendéglátóhely / szálloda / anyag több kategóriában is indulhat.

Általános információkat ide kattintva talál, de ha egyből már nevezne is, kattintson ide!

Idén ismét nemzetközi zsűri értékeli a leadott munkákat, és ősszel ünnepélyes díjátadó keretében zárjuk majd a 2019-es Gastro&Hotel Design Awardot, ahol különleges meglepetés is lesz.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Partnerünk