hirdetés
hirdetés

Budapest-Bordeaux járatot indít a Wizz Air

A legújabb Wizz Air-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd a két város között szeptember 22-étől.

hirdetés

Bordeaux, a neves bortermelő vidék központja kikötőváros a Garonne folyó partján Délnyugat-Franciaországban. Világszínvonalú konyháján túl Bordeaux csodálatos építészetéről és gazdag kulturális örökségéről is híres: a város fele szerepel az UNESCO világörökségi listáján, ezáltal a legnagyobb, világörökség részét képező urbánus területként jegyzik.

A Wizz Air két magyar bázisról, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat összesen 11 repülőgéppel, melyekhez egy újabb budapesti gép csatlakozik 2017 áprilisától.

2016-ban a Wizz Air 3,7 millió utast szállítottmagyarországi útvonalain, ami 23%-os éves növekedésnek felel meg. A légitársaság hazai hálózata 67 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 28 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

A Wizz Air legújabb útvonala Budapestről:

Útvonal Napok Indulás
Budapest-Bordeaux hétfõ, péntek szeptember 22.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés