hirdetés
hirdetés

Egzotikus célállomás az Air France-KLM-től

Az új brazil célállomásra jövőre indul a járat, amelyet a KLM és a Joon üzemeltet majd. 2018 nyarán heti 40 járattal repülhetnek majd a légitársaságok utasai Európa és Brazília között.

hirdetés

Az Air France- KLM folytatja fejlesztési stratégiáját Brazíliában: Fortalezát egyszerre két csomóponttal –az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle reptérrel – kapcsolja majd össze 2018 májusában. Az új utakat a KLM heti 3, míg a Joon heti 2 járattal biztosítja majd.

Fortaleza, az Air France-KLM és a GOL új csomópontja

Az Air France-KLM és partnere, a brazi GOL Linhas Aéreas Inteligentes egy új csomópontot hoz létre a Fortalezába tartó KLM és Joon járataival, hiszen innen a GOL repülőivel olyan északi- és északkeleti brazil városokba juthatnak el az utasok, mint Belém, Manaus, Natal, Recife vagy Salvador.

Ez mindkét légitársaság ügyfeleinek könnyebbé teszi a csatlakozást, és szélesíti az elérhető közép, illetve hosszú távú járatok kínálatát. Az új hálózatnak köszönhetően az utasoknak csupán egyszer kell becsekkolniuk az útjuk során, csomagjuk nyomkövetése pedig garantált.

A Fortalezába tartó járatok indításával – amelyeket a csoport két légitársasága üzemeltet majd – ismét megerősítjük vezető szerepünket a piacon. Az Atlanti-óceánt átszelő járatokkal stratégiai csomóponttá, Dél-Amerika és Európa összekötőjévé tesszük Fortalezát: ez könnyebbé teszi az utazást ügyfeleink számára és nagymértékben növeli a csatlakozási lehetőségeiket a régióban” – mondta Jean-Marc Janaillac, az Air France-KLM elnök és vezérigazgatója.

„Ez a projekt azért valósulhatott meg, mert erős partneri kapcsolatot ápolunk a GOL-lal, kiterjedt hálózatának köszönhetően pedig az utasok az Észak- és Északkelet-Brazíliából, valamint az oda induló járatok széles kínálatából választhatnak majd” – tette hozzá. 

„Brazília fontos piac a KLM számára. Azzal, hogy hálózatunk a harmadik brazil csomóponttal, Fortalezával is bővült, új utak nyíltak meg számunkra Észak- és Északkelet-Brazília legnagyobb városaiba.

Stratégiai együttműködésünk a brazil légitársasággal, a GOL-lal új csomópontot teremt, amely főként Amszterdamot és Dél-Amerikát köti össze. Fortaleza tökéletesen illik hálózati stratégiánkba és a dél-amerikai desztinációk sorába, amelyet ügyfeleinknek tudunk kínálni” – mondta Pieter Elbers, a KLM elnök és vezérigazgatója.

„Fejleszteni fogjuk hálózatunkat Fortalezában annak érdekében, hogy gyors és hatékony csatlakozást biztosítsunk az Air France és a KLM járataihoz. Több utat indítunk majd Recifébe, Salvadorba, Belémbe, Manausba, valamint egy új desztinációra, Natalba, és élménnyé tesszük az utazás minden lépését ügyfeleinknek, akik Brazília északi és északkeleti részéről Európába vagy Európából Brazíliába tartanak” – magyarázta Paulo Kakinoff, a GOL elnöke.

„Ez egy újabb lépése a stratégiai együttműködésünknek, amely már három éve tart” – tette hozzá.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai