hirdetés
hirdetés

Közép-Ázsiára tekint a Wizz Air

Plusz egy Airbus A321-es és öt új célállomás lesz az idei nyártól a Wizz Air bécsi bázisán. Váradi József cégvezér szerint Üzbegisztán és a posztszovjet térség más országai felé is terjeszkedne a fapados légitársaság - értesült az AIRportal.hu.

hirdetés

Bejelentette a minap a Wizz Air, hogy az eddig tervezett további A321-eseken felül plusz egy gép is érkezik 2020 nyarán a bécsi bázisára – írja az Austrian Aviation. Így az eddig tervezett nyolc helyett kilenc Wizz-repülőgép állomásozik majd az osztrák fővárosban, és ezek mindegyike A321-es lesz majd.

Ez utóbbi a légitársaság közleményéből derül ki, ahol azt írják, a még meglévő egyetlen A320-ast is felváltják a hosszabb törzsű változattal. Az új A321-esek révén a fapados öt új útvonalat is nyit június és július elejétől. A szardíniai Alghero felé heti 3 (kedd, csütörtök és szombat), Korfura heti 2 (szerda és szombat), Podgoricába szintén heti kettő (hétfő és péntek), a romániai Suceavába ugyancsak heti 2 (hétfő és péntek), a portugáliai Faróba pedig szintén heti 2 (kedd és szombat) járat közlekedik majd. A plusz gépek révén emellett sűrítik is a menetrendet néhány meglévő útvonalon a nyártól. Így Milánó-Malpensára napi 2, Róma-Fiumicinóra heti 12, Malagába heti 5, Portóba pedig heti 3 járat lesz.

 

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk