hirdetés
hirdetés

Késve indult a kedd reggeli Wizz Air járat

Az index.hu értesülése szerint egy órás késéssel szállt fel a Wizz Air reggel fél 7-kor induló barcelonai járata, mert lopás történt a fedélzeten. Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója megerősítette az információt és hozzátette. a rendőrök később megtalálták a pénzt, és a járat is elindulhatott.

hirdetés

A barcelonai gépre rendőrök érkeztek, majd leszállítottak két utast. A mögöttük ülő fiatal férfi azt állította, hogy eltűnt a tárcája benne 200.000 forinttal (később előkerült, de a pénz nélkül). 

Az index.hu megkeresésére a Wizz Air közölte, hogy "február 26-án, a Wizz Air Budapestről Barcelonába közlekedő, W6 2375 számú járatán egy utas jelentette, hogy a termináltól a repülőhöz tartó buszon eltűnt a pénztárcája. A légitársaság szabályzatának megfelelően kihívták a rendőrséget, amely kivonult a repülőgéphez, azonosította a tolvajt, és megtalálta a pénztárcát. A feltételezett elkövetőt a hatóságok leszállították a fedélzetről, és további kihallgatás céljából őrizetbe vették. A Wizz Air zéró toleranciával kezeli a hasonló eseteket. Utasaink és személyzetünk biztonsága továbbra is a legfontosabb számunkra. Az ügy innentől a rendőrség hatáskörébe tartozik".

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai