hirdetés
hirdetés

Moszkvából érkezett a szerencsés utas

Jelentős mérföldkőhöz ért a Wizz Air eddigi, debreceni működése során: egymilliomodik utasát üdvözölte második hazai bázisán. A szerencsés utas a nemrégiben indított moszkvai járattal érkezett, jutalma egy WIZZ ajándékutalvány lett - közölte pénteken a légitársaság. 2016. júniusában köszöntötték az 500 ezredik utasukat.

hirdetés

A Wizz Air első menetrend szerinti járata Debrecenből 2012-ben szállt fel. Azóta a légitársaság folyamatosan bővítette debreceni hálózatát: mára hét útvonalat - London Luton, Párizs Beauvais, Milánó Bergamo, Eindhoven, Malmö, Tel-Aviv, Moszkva - kínál.

Ezzel a légitársaság több mint 327 000 jegyet kínál az idei év első 10 hónapjában, amely 17%-os növekedés a tavalyi évhez viszonyítva. A WIZZ debreceni bázisán 35 főt alkalmaz, ezen felül a légitársaság helyi működése évente több mint 200 munkahelyet támogat a régióban.

A jelentős mérföldkő elérése kapcsán tartott sajtótájékoztatón a Wizz Air bejelentette, hogy idén is névadó szponzorként támogatja a Debrecen Airport Runt. A légitársaság már több futórendezvényt támogat bázisvárosaiban Európa-szerte. A Wizz Air Budapest Félmaraton, a Wizz Air Kijev Városi Maraton, a Wizz Air Kolozsvár Maraton, a Wizz Air Kassa Runway Run és a Wizz Air Szkopje Maraton mind rendkívüli népszerűségnek örvendenek a helyi amatőr és profi futók, valamint a városokba látogató futóturisták körében egyaránt.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai