hirdetés
hirdetés

Elmarad Amerika legnagyobb turisztikai vására

A hazai szakma Pow Wow-ként ismeri, hivatalos neve International Pow Wow (IPW), Las Vegas-ban került volna sor rá idén május 30 és június 3-a közt.

hirdetés

A szervezők hazai idő szerint csütörtökön virradóra jelentették be, hogy elmarad az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb utazási vására, amelyre magyar delegáció is érkezett volna, írja a kiállítás közleménye alapján a SzeretünkUtazni.hu portál.

Roger Dow, az Amerikai Utazási Szövetség elnöke és ügyvezetője (Fotó: ustravel.org)
Roger Dow, az Amerikai Utazási Szövetség elnöke és ügyvezetője (Fotó: ustravel.org)

Roger Dow, az Amerikai Utazási Szövetség elnöke és ügyvezetője bejelentette, hogy elmarad a 2020-as IPW (International Pow Wow).

Amerika legnagyobb utazási vásárán minden évben több ezer turisztikai szakember vesz részt, tavaly a világ mintegy 70 országából látogattak el a rendezvényre a Los Angeles mellett található, Anaheimbe. Az IPW idén Las Vegasban került volna megrendezésre május 30 és június 3 között.

A szervezők közleménye szerint a lemondást hosszas és alapos döntéshozatali folyamat előzte meg, és minden lehetőséget megvizsgálva arra jutottak, hogy 2020-ban nem tudják megrendezni a vásárt a koronavírus világjárvány miatt.

Roger Dow a közleményben kiemelte: az egészségügyi válság után az IPW szerepe még fontosabb lesz az amerikai turizmusban mint korábban. Jövőre az elsődleges feladatuk, hogy aktívan segítsék a beutazó turizmus újjáépítését.

Az IPW nemzetközi turisztikai vásáron az amerikai kiállítók (utazási irodák, nemzeti parkok, vidámparkok, bevásárlóközpontok, légitársaságok, hotel láncok és gépkocsi kölcsönzők) bemutathatják a világnak, amit az amerikai turisztikai ipar nyújtani tud, és kapcsolatba kerülhetnek a világ turisztikai szakembereivel ezzel is elősegítve a nemzetközi turisztikai beutazó közönség számának növelését.

A 2020-ra megvásárolt jegyek visszatérítéséről és a 2021-es IPW-ról a szervezők jövő hétre ígértek bővebb tájékoztatást. Azt javasolják, hogy a legfrissebb információkért az ipw.com weboldalt figyeljék az érdeklődők.

(forrás: SzeretünkUtazni.hu / ipw.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai