hirdetés
hirdetés

Emirates-járatszámot kapott tucatnyi maláj légi járat

Kibővítette együttműködését az Emirates és a Malaysia Airlines: tizenöt malajziai úti cél érhető el immár Emirates-járatszámmal is. 

hirdetés

A napokban életbe lépett az a megállapodás, amelynek értelmében Emirates-járatszám alatt közlekedik a Malaysia Airlines tizenöt belföldi járata. EK-járatszám alatt érhető el immár a Malaysia Airlines járataival Kuala Lumpurból Alor Setar, Bintulu, Johor Bahru, Kota Bharu, Kota Kinabalu Kuala, Kuala Terengganu, Kuantan, Kuching, Labuan, Langkawi, Miri, Penang, Sandakan, Sibu és Tawau.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk