hirdetés
hirdetés

Kolumbiai tanulmányút a TAP légitársasággal

Október végén nyolc magyar turisztikai szakember vett részt a TAP portugál légitársaság és a Contactos utazási iroda kolumbiai tanulmányútján. 

hirdetés

A TAP Portugal egyik új útvonalát népszerűsítette a tanulmányút révén, amelyen nyolc magyar idegenforgalmi szakember vett részt. A csoport Bogota megtekintése után a híres Kávé Háromszögben tett látogatást, majd a Karib-tenger partján fekvő Cartagena de Indiást kereste fel. A résztvevők egyetértettek abban, hogy Kolumbia egy csodálatosan szép ország. "Az út során egy barátságos, békés, biztonságos és nagyon vendégszerető oldalát ismertük meg Kolumbiának" - hangsúlyozta Szolnok Péter, a TAP Portugal sales menedzsere.

"Az ország 2600 méteres magasságban fekvő fővárosa meglepően tiszta. García Márquez és Botero híres múzeumait is meglátogattuk, a Montserrat 3100 méteres magasságából pedig az egész várost megcsodálhattuk. Megnéztük a fantasztikus Zipaquirát, a sókatedrálist is, majd bejártuk a kávé- és banánültetvényeket, a tengerparton pedig a Világörökség részét alkotó cartagenai várnegyed hangulatos utcáin sétálhatunk, élvezve a 30 fokos meleg és a 95%-os páratartalom erejét. Kolumbia kellemes meglepetés volt, korszerű szállodákkal és megnyerő latinos stílusával. Az ár-érték arány is megfelelő, és várják a kelet-európai utasokat" - zárta gondolatait Szolnok Péter.hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai