hirdetés
hirdetés

Ras Al Khaimah: a következő úti cél

Az egzotikus, felfedezésre váró desztinációt a napokban mutatták be az utazási irodák hazai képviselőinek.

hirdetés

Ras Al Khaimah az Egyesült Arab Emirátusok legészakabbra fekvő emírsége, mindössze 45 percnyi autóútra Dubaj DXB nemzetközi repülőterétől. Lenyűgöző térség, ahol elsősorban a természet varázsolja el az ide utazókat, a csodálatos tengerpart, a hűsítő magas hegyek, a sivatag és a zöldellő magrove erdők.62 km hosszú  kristálytiszta vízű homokos tengerpart nyújt pihenést és számtalan sportolási lehetőséget a vízi sportok kedvelőinek.

 

Jebel Jais az Emírségek legmagasabb hegycsúcsa  az 1934 méteres magasságával aktív pihenésre csábít: legyen az hegymászás, sziklamászás, túra kerékpározás vagy canyoning. Van hegyi kalandpark, is és itt található a világ leghosszabb zipline-ja, ahol 2,83 km hosszan, több mint 140 km/órás sebességgel száguldhatnak keresztül a vállalkozó szellemű turisták egyik hegycsúcstól a másikig.

 

(forrás: AVIAREPS / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés