hirdetés
hirdetés

Két új úti cél a Sun & Funnál

A Sun & Fun Holidays 2016-ban Zakinthosszal és Dalamannal erősít. Az év végén új helyre költözött irodájuk, weboldaluk és foglalási rendszerük is megújult - derült ki katalógusbemutatójukon, amelyen háromszázan vettek részt. A bemutatót török szállodai workshop előzte meg.

hirdetés

Tolga Deniz Sariyüce, a Sun & Fun ügyvezetője elmondta, hogy 2015-ben 15%-kal nőtt a magyar charterpiac, a Sun & Funnál a növekedés 48%-os volt. A szezon közepén plusz két charterjáratot indítottak, a debreceni török charter 97%-os töltéssel üzemelt. Ezért idén nem augusztus végéig, hanem szeptember végéig közlekedik a törökországi járat a hajdú-bihari városból, Budapestről pedig négyszer repül majd charter a török Riviérára. A Sun & Fun Holidays idei két új desztinációja Dalaman és Zakinthosz.

Nemes Mariann marketingvezetőtől megtudtuk, hogy 2016-tól csak két törökországi hotelben lesz magyar animáció – az antalyai Amelia Beach és a Sunmelia Beach nevű szállodákban –, azonban azok minőségibb, tartalmasabb, művelődést szolgáló programokat nyújtanak majd. Az új koncepció célja, hogy összehozzák a családokat a nyaralás során. Az Orange Sunny Club fővédnöke dr. Puczkó László egyetemi docens, a Metropolitan Főiskola turizmus intézetének vezetője.

Sulyok Tamás, a Sun & Fun Holidays partnerkapcsolati és marketingvezetője bemutatta a kiemelt törökországi szállodákat, többek között a kínálatban újdonságként szereplő Viverde Hotel Berke Ranchot, amely Magyarországon csak a Sun & Fun kínálatában található meg. Új desztináció Törökországban Dalaman, heti egy járat közlekedik ide Budapestről, péntekenként. Fethiye, Marmaris és Ölüdeniz üdülőhelyeken kínálnak szálláshelyeket. Ez az úti cél azoknak ajánlott, akik inkább nyugalomra vágynak, mint a török Riviéra nyüzsgésére, és egzotikus környezetben szeretnének pihenni. Az utazásszervező három-, négy- és ötcsillagos szállodákat kínál Dalamanban félpanziós és all inclusive ellátási lehetőséggel. Van olyan hotel, amely csak tizenhat éven felüli látogatókat fogad, de szerepel holiday village kategóriájú, hatalmas területen fekvő szálláshely is a kínálatban.

A hurghadai kínálatból kiemelték többek között az ötcsillagos, európai színvonalú Jaz Aquamarine Resortot, valamint a Sahl Hasheesh területén található, szintén ötcsillagos Tropitel Sahl Hasheesht. Tunéziában monastiri szállodákat mutattak be, a görög szigetek közül pedig a krétai és rodoszi hotelek mellett szó esett a másik új desztináció, Zakinthosz szálláskínálatáról is. A töretlenül népszerű Bulgáriában – ahova heti kétszer repül majd a Sun & Fun – szintén számos szállást megismerhettek a résztvevők a pénztárcabarát kategóriáktól egészen az ötcsillagos hotelekig, Neszebartól a Napos-partig. A Sun & Fun az év végén saját tulajdonú, 200 négyzetméter alapterületű ingatlanba költözött a XIII. kerületi Marina parton. Itt méretes tárgyalóval várják a partnereket azokra az oktatásokra is, amelyek során megismerhetik az új weboldal és a foglalási rendszer működését. A foglalási rendszer még könnyebben használható lesz, és számos új szűrési feltételt lehet beállítani a keresések során. Az Utazás kiállításon minden eddiginél nagyobb, 200 négyzetméteres standdal lesznek jelen.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk