hirdetés
hirdetés

Gulyással lepték meg Ben Afflecket

A TV2 Aktív szerkesztője a Folqa Collection Gulyás figurájával lepte meg Ben Affleck Oscar-díjas színészt.

hirdetés

Ismert anekdota, hogy Ben Affleck ritkán emlegetett második neve Géza. Szülei baráti viszonyt ápoltak magyar származású szomszédjukkal, és tiszteletük jeleként anyakönyvezték a ma már Oscar-díjas amerikai színészt eredetileg Benjamin Géza Affleck-Boldtnak.

Somogyi Dóra, a TV2 Aktív riportere valamilyen egyedi, magyaros emlékkel kívánta megajándékozni a hollywoodi sztárt, utalva a magyar kapcsolatra. Erre legalkalmasabbnak az idén népszerűvé vált Folqa Collection egyik figuráját találták, erre írták fel, hogy „Géza”.

A sztár őszinte csodálkozással fogadta a magyaros szuvenírt. Elmondása szerint ritkán kap ilyen ötletes és személyes ajándékot interjúk során.

Fotó: TV2 Aktív
Fotó: TV2 Aktív

A kortárs értelmezésben, minőségi kivitelezésben megvalósított, magyaros népi mintákat idéző tízcentis Folqa figurák a hazai szuvenír-kínálat újhullámát képviselik. Amennyiben Ben Affleck a kollekció további darabjaival is meg kívánná lepni magát vagy gyermekeit, úgy azt könnyen megteheti, hiszen nemrégiben egy amerikai áruházlánc az USA keleti partján található boltjai számára jelentős készletet vásárolt a marcona, nagybajuszú, mégis bájos Folqa figurákból, az Igazságos Betyárból, a Rátermett Csikósból, a Természetbarát Nádvágóból és további társaikból.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk