hirdetés
hirdetés

Nemzetközi wellness szövetség alakult

A most megalakult Wellness Tourism Worldwide (WTW) nemzetközi szakmai szövetség célja, hogy segítse a wellness turizmus fejlődését és népszerűsítését.

hirdetés

A Wellness Tourism Worldwide nemzetközi szakmai csoport alapítója Camille Hoheb (Global Spa and Wellness) és társalapítója Puczkó László (Xellum) hiányát érezték egy olyan szakmai szervezetnek, amely kifejezetten a wellness turizmusra koncentrál. A nemzetközi csoport tagjai olyan wellnesshez és turizmushoz kapcsolódó vállalkozások, szövetségek, intézmények lehetnek, amelyek számára fontos a wellness turizmus fejlődése. Az egyedinek mondható kezdeményezés lehetőséget kíván nyitni az ágazat fő szereplőinek (kutatóknak, törvényhozóknak és vállalkozóknak) a kommunikációra. A tagok pedig segíteni tudják a wellness turizmus fejlődését azáltal, hogy különböző országok, régiók és szektorok képviselőit összehozzák.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk