hirdetés
hirdetés

Összekapcsolta oldalát a közösségi oldalakkal az Alitalia

Az Alitalia az első olyan légitársaság a világon, amely közvetlen kacsolatot épített ki a széles körben használt közösségi oldalak (Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Yahoo! és MSN Messenger) és a saját a www.alitalia.com weboldala nyújtotta szolgáltatások között, lehetővé téve, hogy a weboldalára meglévő és leendő ügyfelei a közösségi oldalakon használt azonosítóikkal lépjenek be.

hirdetés

2012. augusztus 21-től, az összes Alitalia törzsutasnak (MilleMiglia) lehetősége lesz közösségi oldalán használt felhasználónevével és jelszavával egyszerűen belépnie saját Alitalia profiljába az Alitalia weblap jobb felső sarkában található „Login” gombra kattintva.

A MilleMiglia ügyfeleknek gyorsabb és azonnali hozzáférés áll rendelkezésükre minden dedikált szolgáltatáshoz (mérföld egyenleg megtekintés, bónuszjegy vásárlás és jóváírási kérelem lerepült járatok esetén). Azon ügyfelek, akik még nem regisztráltak a MilleMiglia programba, a közösségi bejelentkezés egy gyorsabb módja annak, hogy csatlakozzanak a programhoz mivel a regisztráció során a rendszer felismeri a korábban már megadott és hozzáférhetővé tett adatokat. Ezenkívül az ügyfélnek lehetősége van több közösségi hálót is MilleMiglia profiljához csatolni.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai