hirdetés
hirdetés

22, 44, 77!

Vagyis 22 kategóriában 44 versenyző 77 pályázata érkezett Klasszis Topdesign 2022 versenyünkre. A pályázatok beadásának határideje lezárult, most megosztunk Önökkel néhány kulisszatitkot.

hirdetés

Mutatós számokkal zárul kiadónk, a Klasszis Csoport által meghirdetett Klasszis TopDesign-versenyünk. Azt persze még nem tudjuk, hogy kik kerülnek shortlist-re idén, ahogy a végső győztesek kihirdetésének ideje is odébb van, de pár belső információt megosztunk azokkal, akik részt vettek idei versenyünkben, illetve azokkal, akik azon gondolkodnak, hogy jövőre ők is belevágnak Magyarország egyetlen nemzetközi zsűri részvételével is rendelkező, ezért az itthoni Horeca-szakma területén egyedülálló, a hazai szállodásokat, éttermeseket (kisebb, nagyobb vendéglátóhelyeket), belső építészeket, tervezőket megszólító versenyünkön.

Ami tehát már most tudható:

-       ebben az évben kiugróan sokan jelentkeztek a versenyre, és külön örül annak a zsűri, hogy sokan olyan pályázatot adtak be, amikor gondot fordítottak arra is, hogy kimondottan erre a versenyre állították össze a pályázatot, nem pedig egy általános anyagot küldtek be a pályázók

-       ami általánosságban elmondható, hogy különlegesen szépek a fotók egy-egy adott helyről, témáról. Ilyenkor jut eszébe az embernek, amikor ezeket a pályamunkákat nézi, mennyi szép hely van még, ami számára felfedezésre vár: ide is, meg ide is feltétlenül el kell jutni egyszer, ha lehet, minél hamarabb!

-       nincs könnyű helyzetben a zsűri, mert nehéz döntések sorát kell hoznia, hogy megfelelően állítsa fel a végső sorrendet. És az már most borítékolható, hogy a november 3-i személyes zsűrizés alkalmával - amikor az október 20-án záruló online zsűrizést követően a shortlist-re kerülők közül közösen választják ki a győzteseket - kemény viták, parázs szócsaták várhatók.

Amint több is kiderül a verseny alakulásáról - azonnal hírt adunk róla. Elsőként - érdemes bejegyezni a naptárba: október 24-én - kihirdetjük a shortlist-eseket.

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk