hirdetés
hirdetés

Bejött a fejlesztés a gyulai fürdőnek

A tervezett 100 ezer helyett 173 ezer fő kereste fel a Gyulai várfürdő tavaly átadott családi élményfürdőjét, az AquaPalotát. Összesen 556 ezer vendége volt tavaly a létesítménynek, ami 20%-os növekedést jelent. 

hirdetés

A Gyulai Várfürdő Kft. sikeres évet zárt 2014-ben. A gazdasági válságot más turisztikai szolgáltatókhoz hasonlóan nehezen viselte a fürdő, de egyértelmű kitörési lehetőséget ígért egy új, nagyléptékű fejlesztés. Az elmúlt évet az AquaPalota családi élményfürdő markánsan meghatározta, a Várfürdő és az egész város forgalmába lendületes előrelépést hozott. A tervezett 100 ezer fővel szemben a megnyitása óta 173 ezren élvezték az új élményeket - közölte lapunkkal a társaság. 

A számok nyelvére fordítva is szép eredményekről számolhat be Békés megye vezető turisztikai attrakciója. Az értékesítési árbevétel átlépte az egymilliárdos küszöböt, a nettó 1 milliárd 93 millió Ft összeg az előző évit 43,3%-kal haladta meg. Ezek a bevételek stabil fedezetet biztosítottak az új létesítmény üzemköltségeire és a beruházás adósságszolgálatára, ami önmagában évi 100 millió forintot tesz ki. A látogatószámban is kétszámjegyű növekedés tapasztalható. A nyári hűvös, esős időjárás ellenére is a korábbinál 20%-kal több, összesen 556 ezer vendéget köszönthettek a gyulai fürdőkomplexumban 2014-ben. A menedzsment az idei évben arra koncentrál, hogy a tavaly elindult örömteli folyamatokat fenntartsák. 2015-ben nem számítanak ismét ekkora nagyságrendű növekedésre, azonban fontos szerep jut a szolgáltatás minőségének további emelésének, a következő nagyléptékű fejlesztések, mint a sportuszoda és a gyógyászat projektjeinek és az üzemköltségek csökkentésének.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk