hirdetés
hirdetés

Egész nyáron a gyerekeknek ingyenes a Lupa

Miközben a strandfürdők egyre drágábbak, a Lupa Beach-re idén a 12 év alatti gyerekek ingyen mehetnek strandolni. Május 28-án nyit a Lupa, amikor ingyenes Gyereknappal indítják be a családi strandszezont.

hirdetés

„A jelentősen dráguló költségek miatt mi sem tudjuk megúszni áremelés nélkül, viszont a családosoknak, akiket az árak növekedése a legjobban érint, még ebben a nehéz helyzetben is szeretnén komolyabb kedvezményt adni", mondta Gerendai Károly, a Lupa megálmodója. „Eszerint az idei szezonban a 12 év alattiaknak ingyenes lesz a Lupa. Olcsóbb, „ifjúsági jegyet" válthatnak a 12-18 év közötti fiatalok és kedvezményes áron jöhetnek strandolni a 60+-osok valamint féláron a szomszédaink, azaz Budakalász és Szentendre helyi lakcímkártyával bíró lakói. Aki pedig a munka után vágyik egy kikapcsoló csobbanásra, az 16 órától már jelentős engedménnyel válthat „sunset" jegyet", tette hozzá Gerendai.

Mint a szervezők elmondták, május 28-án programok hosszú sora várja a családokat. Lesz majd Ninja warrior akadálypálya, lézerharc és kincskeresés, íjászat és célbalövés. Ha már az időjárás is kedvez, a vízen – egyebek mellett – kipróbálhatják a fiatalok a vízi kalandparkot, a vitorlázást és SUP-olást, és suhanhatnak az Óriásbanánon, de aki a parton maradna, annak ott a homokvárépítő verseny vagy akár zöldségfaragás és persze megannyi sport: a strandröplabda, a strandkézilabda, a tollas és a petanque.

A látogatókat továbbra is mediterrán hangulat, pálmafás, homokos part és kristálytiszta víz várja. „A tavalyi év végletes időjárása sajnos kedvezett a hínár elburjánzásának, idén azonban, a szezonnyitás előtt sikerült a hínárhelyzetet megnyugtatóan megoldani, így tehát továbbra is csalogató lesz a Lupa egyik „névjegyévé" vált türkizkék víz, aminek minőségét folyamatosan ellenőriztetjük", mondta Gerendai.

Ide települ nyárra a belvárosban és a hazai fesztiválokon már bizonyított, Osváth Zsolt nevével ismertté vált Unikorn bisztró, a köré kialakított, pink Unikorn Beach-csel. 
 

(forrás: Nespresso)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk