hirdetés
hirdetés

Együttműködést kötött a Guide.Me és a HungaryCard

A belföldi turizmus fellendítése érdekében együttműködési megállapodást kötött a vezető magyar turisztikai információs applikációt működtető Guide.Me és a több mint két évtizedes múlttal rendelkező országos turisztikai kedvezménykártyát, a HungaryCard-ot kiadó Hotelinfo Kft. - tájékoztatta lapunkat a Hotelinfo.Kft.

hirdetés

Az együttműködés keretében a belföldi utazók teljeskörű tájékoztatása érdekében a „Magyarország a zsebedben” vezető turisztikai mobil applikációt működtető Guide.Me és a „HungaryCard/BalatonCard” kedvezménykártyák kibocsátója a Hotelinfo Kft., a jövőben együtt lépnek fel a belföldi piacon.

Az összehangolt piaci munka eredményeként a Guide.Me integrálja és megjelenteti a HungaryCard tartalmait a „Magyarország a zsebedben” országos, magyar nyelvű turisztikai applikációjában. Ennek eredményeként az alkalmazás által non-stop elérhető magyarországi programok és partnerajánlók mellett már a HungaryCard tartalma, valamint a kártya által adott kedvezmények is elérhetővé válnak A környezetbarát, papírmentes együttműködés következő lépéseként, a Guide.Me a „Magyarország zsebedben” applikációban a Balaton térség számára kialakítja a BalatonCard felületet, amelyen kiemelten ajánlja a Balaton régió kedvezményes lehetőségeit.

Az együttműködés célja, hogy a Guide.Me és a Hotelinfo Kft. szolgáltatásaik összehangolásával tovább élénkítsék a belföldi turizmust azzal, hogy szolgáltatókat, programokat, fesztiválokat ajánlva segítik felhasználóik – a belföldi utazók mellett a hazánkba látogató külföldiek és az itt tanuló diákok - tájékozódását és kedvezményes turisztikai élményszerzését.  

A most megkötött együttműködés a Guide.Me országos turisztikai információs szolgáltatásának kibővítéséhez igazodva, hatékonyan illeszkedik a Magyar Fesztivál Szövetséggel, valamint Tixa.hu-val már korábban létrejött együttműködéshez. Ennek keretében mindkét partner szolgáltatásai, esemény ajánlói sikeresen integrálódtak a „Magyarország a zsebedben” applikációba.

 

További információ:

Thomas Emmerling
ügyvezető igazgató 

Guide.me Kft
Telefon: +36 70 776 63 43
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Gál Gábor
ügyvezető igazgató 

Hotelinfo Kft
Telefon: +36 30 678 97 41
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

                                                                                       

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk