hirdetés

Gyorsított ellenőrzés és ingyenes parkolás a Taurus utasainak

Két kényelmi szolgáltatást kapnak jövőre ingyenesen Ferihegyen a Taurus Reisennek azon utasai, akik idén december 31-ig lefoglalják 2015. évi, budapesti indulású nyaralásukat – közölte lapunkkal az utazásszervező. 

hirdetés

Egyrészt minden utasukat prémium ügyfélként kezelik majd a reptéri ellenőrzés során, mivel gyorsított utasellenőrzést (Fast Track Lane) adnak nekik ajándékba a budapesti repülőtéren. (A gyorsítósáv valamennyi utas számára elérhető egyébként egyéni döntés vagy légitársasági jogosultság alapján, ára minimum 1500 forint.)

A gyorsítósávon keresztül az utasok gyorsabban átjuthatnak a biztonsági ellenőrzésen, így még hamarabb élvezhetik a SkyCourtban a vásárlás vagy a bárok nyújtotta előnyöket, illetve rövidebb idő alatt juthatnak el a repülőgépek beszállító kapuihoz. Ezen felül ajándék reptéri parkolást kapnak a vecsési Airport Hotel parkolójában a Taurus Reisen jövő évi útjainak résztvevői, amennyiben december 31-ig lefoglalják útjukat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai