hirdetés
hirdetés

Hungarikumok a turizmusban: konferencia neves előadókkal

A turisztikai szakma és az államigazgatás jeles képviselői tartanak előadásokat az I. Hungarikumok a turizmusban, turizmus a hungarikumokért konferencián.

hirdetés

A Turisztikai Tanácsadók Szövetsége a munkatervében szereplő hungarikum konferenciát a Földművelésügyi Minisztériummal közös rendezésben I. Hungarikumok a turizmusban, turizmus a hungarikumokért címmel tartja 2016. február 25-én, csütörtökön – tájékoztatott Dr. Jandala Csilla elnök. A rendezvényre az Edutus Főiskola Falk Miksa utcai Rendezvényházában kerül sor.

A program során előadást tart az illetékes államtitkárság képviselője, az NGM, a Magyar Turizmus Zrt. képviselői. Megszólalnak TUTSZ-tagok , önkormányzati és gyakorlati szakemberek . A hungarikumok, kiemelkedő nemzeti értékek világából hoznak példákat a hungarikumok és a turizmus szinergikus kapcsolatáról.

A rendezők várják az érdeklődők jelentkezését, melyet ide kattintva lehet megtenni.

A programleírás a Letölthető fájlok alatt vagy ide kattintva tekinthető meg.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Letölthető fájlok

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk