hirdetés
hirdetés

Idén másodszor is vagyoni biztosítékot emelt az Anubis Travel

A megnövekedett utasforgalomnak köszönhetően 2017 –es évben másodszor is megemelte vagyoni biztosítékát a charter piacon jeleskedő utazási iroda. Először nyáron 440 millióról 600 millióra majd pedig, 700millióra emelték biztosítékukat a Colonnade Biztosítónál — tájékoztatott kedden az iroda.

hirdetés

Az egy éven belüli 60 százalékos emelés a kapacitások növekedésének és a kihasználtságnak köszönhető — magyarázták. A nyár folyamán teltházzal közlekedő járataikon hetente több százan utaztak Törökországba, Rodoszra és Krétára. „A sikeres nyári-őszi szezon után a téli időszakban is szervezünk utazásokat a nagy népszerűségnek örvendő Egyiptomba. Hurghadai, Sham el Sheik-i üdülések mellett nílusi hajóutak és kairói hétvégék is megtalálhatók az iroda kínálatában” — újságolta Ahmed Bahgat az Anubis tulajdonos-ügyvezetője.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk