hirdetés
hirdetés

Kedvezményes fürdőbelépőt is kínál az új Hungary Card

A napokban jelent meg a 2016-os Hungary Card, a kártya birtokosai számtalan turisztikai szolgáltatást vehetnek igénybe kedvezményes áron.

hirdetés

A 2016-os kártya és a folyamatosan bővülő kínálat segítségével akár minden nap új attrakciókat látogathatunk meg, de bátran támaszkodhatunk a szerkesztők által összeállított „Megtakarítási Tippekre” is – nem fogunk bennük csalódni. Akár a pénztárcánkból, akár a SZÉP Kártyánk különböző zsebeiből fizetünk, a kártya segítségével jelentősen csökkenthetjük a számla végösszegét – mondta Gál Gábor, a kártyát kiadó Hotelinfo kft. ügyvezető igazgatója.

A munkáltatók akár karácsonyra, „Csekély Értékű Ajándék” címén is adhatnak a dolgozóiknak a kártyából egyet-egyet. A költségek havi szintre lebontva még adóval együtt sem érik el az 1.500 forintot, ennyit pedig minden bizonnyal megér egy dolgozó – hangsúlyozza Gál Gábor.

A kártyában több mint 1000 partner 14 hónapon keresztül nyújt akár 50%-os kedvezményt a kártya tulajdonosa és a vele együtt kikapcsolódást keresők számára. Félárú fürdőbelépő, vasútjegy, autópálya matrica, állatkerti belépő, múzeum, vagy színház? Mindenfajta turisztikai attrakció megtalálható a kártyához adott 200 oldalas katalógusban, a www.hungarycard.hu weboldalon és az okostelefonos applikácót böngészve is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk