hirdetés
hirdetés

Ottalvásra buzdít Székesfehérvár

A székesfehérvári Turisztikai Kft. kezdeményezésére egy különleges ajánlattal várják a város turisztikai szolgáltatói az újranyitás időszakában a látogatókat - tájékoztatta szerkesztőségünket a társaság.

hirdetés

Céljuk, hogy a tavaszi - nyári hónapokban várható nagymértékű belföldi turistaforgalom egyik kedvelt célpontja legyen Székesfehérvár, mindez a vendégéjszakák számának növekedése mellett. A város üzenete egyértelmű: Nyiss Fehérvárra, és maradj éjszakára!

Székesfehérvár történelmi belvárosa az újra kinyitott teraszokkal, mediterrán hangulattal már önmagában is kirándulásra csábít, de a "Nyiss Fehérvárra Kedvezménykártya" ezen felül tálcán kínál minden olyan aktív vagy kulturális programot, amelyekért több éjszakára is érdemes tervezni. A kedvezményes és ingyenes szolgáltatásokat azok a látogatók vehetik igénybe, akik a partnerszálláshelyek valamelyikében szállnak meg a május 6. és július 30. közötti időszakban, akár egy éjszakára. A térítésmentesen igénybe vehető kártyával kulturális programokhoz, élményekhez, ajándékokhoz jutnak a vendégek jelentős kedvezménnyel vagy akár ingyenesen.

Az ingyenes szolgáltatások között a vendégek megtalálják a Tourinform iroda garantált programjait, de a Nemzeti Emlékhely is szerepel a listán. Kedvezményt kínál még a város szinte valamennyi turisztikai célpontja, mint például a Sóstó Látogatóközpont, a Bory-vár, az Árpád Fürdő, a Szent István Király Múzeum, a környék látnivalói közül a Gorsium Régészeti Park és a Katonai Emlékpark Pákozdon. A kampányban résztvevő szálláshelyekről és az igénybe vehető kedvezményekről bővebb információ a www.nyissfehevarra.hu oldalon található.

Megújult belsővel nyitott ki újra a székesfehérvári Tourinform iroda. A modern, barátságos vendégfogadó térben új szolgáltatások is várják a vendégeket: telefontöltő pont, gyereksarok és csomagmegőrző szekrény.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai