hirdetés
hirdetés

Törökországgal bővül az IBUSZ őszi kínálata

Az őszi szünetre tapasztalt intenzív keresletre reagálva az IBUSZ a Kartago Tours-szal együtt egy 3. charter járatot is elindít Antalyába.

hirdetés

A korábban meghirdetett október 23. szombati és október 24. vasárnapi járat alig több mint egy hét alatt betelt, így egy újabb, szombat délutáni Smartwings charter járaton viszi ki a 2 iroda az elsősorban családos utasokat a közkedvelt üdülőterületre.Érezhető az erre az időszakra megnövekedett érdeklődés és utazási kedv, ugyanakkor a más célterületeken tapasztalható szűkös kapacitások és magas árak miatt így egy nagyon könnyen értékesíthető, népszerű és megfizethető termék áll az utazni vágyók rendelkezésére. A kínálatban az IBUSZ-tól az idén nyáron már jól megszokott magas kategóriájú ultra all inclusive szállodák mellett újdonságok is megjelennek az őszi szünetre.


Az eddigi sikerek és pozitív fogadtatás hatására az IBUSZ úgy döntött, hogy a karácsonyi ünnepekre (december 19 - 26.), illetve szilveszterre (december 26 – január 2.) is elindít egy-egy charterjáratot.

Az ezen időszakra kiválasztott 5 csillagos hotelek mindegyike rendelkezik fedett wellness részleggel és medencével (néhány szálloda kültéri fűtött medencével is), gyermek animációs programokkal és a már megszokott magas színvonalú (a nyári időszaknál valamivel szerényebb választékú) all inclusive szolgáltatásokkal. Így, ha az időjárás nem is teszi lehetővé a tengerben fürdőzést, a szállodák családbarát wellness szolgáltatásai teljes feltöltődést és kikapcsolódást jelentenek majd az utasközönség számára.További információk: ibusz.hu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +36 1 485 2772, +36 1 485 2829

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk