hirdetés
hirdetés

A világ 10 legjobb rendezvénye között  a budapesti Cinetrip Sparty

Az MT Zrt. németországi képviselete meghívására forgatott az elmúlt hetekben az egyik legnagyobb német televízió, a ZDF Budapesten.
hirdetés

A várost, mint kiváló turisztikai lehetőséget ajánlja egy-egy hétvégi kirándulásra. A szerkesztőknek és a forgatócsoportnak annyira megtetszett a képviselet által megszervezett tanulmányút egyik programja, hogy az ott bemutatott Cinetrip Sparty-t a világ 10 legjobb rendezvényeként említik az adásban.

A műsor során csak nagyon kedvező vélemények hangzanak el különböző nemzetiségű vendégektől, akik olyan távoli helyekről is érkeztek, mint Kanada, vagy Ausztrália. Az adásban, a Rudas fürdőben rendszeresen megrendezésre kerülő esemény házigazdája is megszólal, aki az erre a "bulira" külön ellátogató spanyol, francia és német vendégekről tesz említést. Beszél a szervezés nehézségeiről is: ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon, 1500 vendégre 140 szervező és munkatárs jut.

A képviselet a Németországban méltán híres tradicionális magyar gyógyturisztikai kínálat mellett, megpróbálja bemutatni a hazai gyógy és wellness újdonságokat is, így többek közt ezt a rendezvényt is. A wellness, és a 2011 kampányév jegyében az idei évben még több egyéni és csoportos újságíró tanulmányút kerül megszervezésre, amelyek során bemutatásra kerülnek egyéb aktív sportolási és kikapcsolódási lehetőségek is. A ZDF televízió riportja megtekinthető a http://www.zdf.de/ZDFmediathek/hauptnavigation/startseite/#/beitrag/video/1000798/heute-in-europa-am-19-März-2010 oldalon. (A Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviselete)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk