hirdetés
hirdetés

Ablakot nyit a világra az EL AL

Az elmúlt hónapok során az EL AL Izraeli Légitársaság intenzíven dolgozott azon, hogy új, dinamikusabb és fiatalosabb arculattal jelenjen meg a piacon. Hosszas előkészületek után útjára indítják az új márkanyelvet, amely a jövőbeli fejlődési törekvéseiket támogatja.

 

hirdetés

A  design ihletője a repülőgép ablaka. Az ideológia a koncepció mögött az, hogy minden ablak egy egyedi kilátást keretez, amely kapcsolatot teremt az otthon biztonsága, valamint azon kíváncsiság és a kaland között, ami odakint vár az utazókra.

A repülőgép ablaka a közösségi kommunikációban is megjelenik, hiszen kiválóan "instagrammozható",  tökéletesen illusztrálja és ikonikussá teszi a márkanyelvet is és emellett közvetíti az utazás okozta varázslatos érzést. Azt a különleges érzést, amely a sarkon túl, néhány egyszerű kattintásnyira minden utazót vár.

 

"Az El Al az izraeliség és a biztonságérzet szinonimája, még akkor is, ha távol vagyunk otthonunktól. Ezeket az értékeket szerettük volna megőrizni, ugyanakkor egy fiatalos és innovatív nyelvezet létrehozására törekedtünk, amely része a vállalat megújulási és növekedési folyamatának", mondta az arculatváltás kapcsán Nadav Hanin, az EL AL marketing és digitális területért felelős igazgatója.

Ezek mellett a vállalat egy új vizuális nyelvet is használ, amely Guy Koshi és Yriv Payne vezető fotósok által készített látványos fotósorozatot tartalmaz.

(forrás: AVIAREPS / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk